Veelgestelde vragen

Wat is PURE Mestreech?

PURE MESTREECH biedt jongeren van 12 t/m 17 jaar de mogelijkheid om, op een verantwoorde wijze, kennis te maken met het Maastrichtse uitgaansleven. PURE MESTREECH organiseert complete Dance Events die maximaal 4 maal per kalenderjaar plaats vinden. Dit alles gebeurt onder ons motto: “No Alcohol, No Drugs, Just PURE”. De eerstvolgende editie is vrijdag 17 oktober 2014.

Hiermee wordt het ‘’coolste’’ dance event neergezet voor de PURE People, waarbij wij achter de schermen streven naar optimale veiligheid en verantwoordelijkheid van ons dance event. Een duidelijk deurbeleid, uitgebreide surveillance door gecertificeerde beveiligers die tevens in contact staan met de politie, en de aanwezigheid van een grote groep PURE-personeel zijn enkele voorbeelden van de maatregelen die worden getroffen om het uitgaan voor deze doelgroep op een veilige en “PURE” manier te laten verlopen.

Moet ik mij verplicht legitimeren?

Ja, bij PURE MESTREECH ben je verplicht je te kunnen legitimeren. Daar hebben wij 2 redenen voor. Allereerst willen wij natuurlijk alleen jongeren die 12 t/m 17 jaar zijn binnen hebben. We moeten dus zeker weten dat jij deze leeftijd hebt. Daarnaast willen wij graag weten wie je bent als er tijdens het feest iets gebeurt, bijvoorbeeld als je ziek wordt.

Op welke manier kun je jezelf legitimeren?

Een paspoort -of identiteitskaart van jezelf is natuurlijk het beste. Het kan natuurlijk altijd dat jij bij je ouders in het paspoort staat. Wij begrijpen dan dat je dit paspoort niet mee kan nemen. Een kopie hiervan is in dat geval ook voldoende. Is je paspoort of identiteitskaart gestolen, ben je ‘m kwijt of mag je ‘m niet meenemen naar PURE MESTREECH? Dan is een schoolpas ook akkoord. Op jouw schoolpas moet dan wel een pasfoto, je volledige naam en geboortedatum staan. Andere pasjes, zoals je CJP, OV of sportpas, zijn niet voldoende!

Is er beveiliging aanwezig?

De PURE MESTREECH Dance Events zijn altijd zeer goed beveiligd. Er zijn altijd minimaal 2 officiële beveiligers aanwezig. Het aantal beveiligers is altijd afhankelijk van het aantal bezoekers. Daarnaast zijn er op iedere editie van PURE MESTREECH minimaal 10 mensen van het PURE MESTREECH-team aanwezig. Op onze feesten hebben, mede door de goede beveiliging en controle, nog nooit noemenswaardige incidenten plaatsgevonden.

Is indrinken toegestaan?

Het is verboden het PURE MESTREECH Dance Event onder invloed van drank en/of drugs te betreden. Indien dit wordt geconstateerd, zal de toegang worden geweigerd.

Zijn er kledingvoorschriften?

Je mag tot op zeker hoogte zelf bepalen wat voor kleding je aantrekt tijdens PURE MESTREECH. Mocht er echter een speciaal thema aan het feest gekoppeld worden, is het PURE fantastisch als veel gasten hieraan meedoen. Een speciaal thema staat dan altijd op onze website, facebook en op de entreekaart vermeldt.

Het is verder wel verboden om op PURE MESTREECH een pet of muts te dragen. Ook shirts met een discriminerende, aanstootgevende of beledigende tekst daarop zijn verboden. Joggingbroeken/ trainingsbroeken zijn eveneens niet toegestaan. Daarnaast het dragen van complete trainingspakken niet toegestaan.

Tot hoe laat kan ik naar binnen?

PURE MESTREECH begint in principe altijd om 19.30 uur, tenzij anders aangekondigd. De deuren zijn maximaal 2,5 uur open. Dus, als PURE MESTREECH om 19:30 begint , zijn de deuren tot 22:00 uur open.

Daarna zullen de deuren sluiten en kan je niet meer naar binnen, ook al heb je een kaartje. In dat geval wordt geen geld geretourneerd. Kortom, wees op tijd aanwezig!

De enige manier om na dit tijdstip naar binnen te komen, is door vooraf een e-mail te sturen naar info@puremestreech.nl met tijdstip waarop je nog naar binnen wilt en de reden van je late aankomst. In je mailbox ontvang je een bevestiging dat je nog naar binnen kan, die je bij de entree moet laten zien.

Wat kost een consumptie?

De prijs van een consumptiebon is €1,75, waarmee allerlei soorten frisdrank te krijgen is. De prijs van speciale alcoholvrije dranken zoals Red Bull, Jilzz en Radler is twee consumptiebonnen.

Het is overigens NIET toegestaan om zelf drank mee te nemen. Indien de organisatie van PURE MESTREECH dit constateert kan verwijdering van het event het gevolg zijn.

Kan ik op ieder gewenst moment naar huis?

Ja, je kan op ieder tijdstip naar huis vertrekken. Let wel op: als je eenmaal binnen bent geweest en je gaat daarna naar buiten, kan je daarna niet meer naar binnen tenzij de eerder genoemde aparte rokersruimte hiermee bereikt kan worden.

Op welke manier kan ik mijn kaarten betalen?

Per transactie

De kosten van de betaalmethoden, worden berekend over de gehele transactie. Dus niet per e-ticket, als er 3 e-tickets worden gekocht van ieder € 20,- per stuk is € 60,- in totaal. Op deze € 60 euro word (indien gekozen voor iDeal) € 0,56 op geteld. Dit betekent dat er € 60,56 moet worden afgerekend.

iDeal

iDeal is de betaalmethode die het in Nederland mogelijk maakt om direct online te betalen via de online betaalsystemen van de grootste Nederlandse banken. iDEAL betalen heeft de afgelopen jaren flink terrein gewonnen op het gebied van online afrekenen. Er zijn in Nederland in middels meer dan 13.000 webwinkels die betalen met iDEAL als betaalmethode aanbieden. In 2010 had 54% van de mensen die online producten en diensten kopen een voorkeur om te betalen met iDEAL. Consumenten noemen als voornaamste redenen om te kiezen voor iDEAL betaling, dat het gemakkelijk, snel en veilig is. (Kosten voor de koper e-ticket(s) per transactie: € 0,56 (inclusief btw))

Bancontact / Mister Cash

De Belgische e-commerce markt groeit flink. Bancontact / Mister Cash is de betaalmethode die het mogelijk maakt om in België direct online te betalen via de online betaalsystemen van de grootste Belgische banken. Het aanbieden van Bancontact / Mister Cash in uw webshop is de ideale manier om de Belgische markt te bereiken. Het logo van Bancontact / Mister Cash is goed ingeburgerd, het staat namelijk op elke Belgische debetkaart. (Kosten voor de koper e-ticket(s) per transactie: 2% van het totaalbedrag + € 0,25 (inclusief btw))

Bitcoin

Bitcoin is een elektronisch betaalmiddel waarmee gebruikers onderling betalingen kunnen verrichten zonder dat dit hoeft via een bank of andere centrale instelling. In de praktijk kun je het dus gebruiken als een soort digitaal contant geld. Officieel wordt het echter nog niet erkend als valuta. (Kosten voor de koper e-ticket(s) per transactie: € 0,37 (inclusief btw))

Betalen per Credit Card volgt op zeer kort termijn…

(tekst: weTickets)

Is het betreden van PURE Mestreech op eigen risico?

Betreding van het PURE MESTREECH Dance Event geschiedt op eigen risico. De organisatie van PURE MESTREECH dan wel de medewerkers die voor de organisatie actief werkzaam zijn, kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor enig letsel en/of materiële schade dan wel immateriële schade die de bezoeker(s) van de locatie en/of het evenement mochten ondervinden.

Hoeveel kost een kaartje?

Een entreekaart voor PURE Mestreech kost €12,50 voor een standaard kaart en €10,00 voor een early bird. Dit is inclusief BTW en inclusief een fee voor het ticketsysteem. Daar bovenop komen de kosten voor de afrekening van een entreekaart.