Algemeen

PURE Mestreech en het coronavirus

PURE Mestreech en het coronavirus

PURE Mestreech

maart 23rd, 2020

0 Comments

UPDATE – PURE EDITIE 12 DECEMBER GECANCELLED

Met veel pijn in ons hart hebben we definitief moeten beslissen dat in 2020 geen editie van PURE Mestreech zal plaatsvinden. De gezondheid en veiligheid van ons allen staat voorop, en het coronavirus maakt het onmogelijk op dit moment om een PURE event te organiseren. niet kon doorgaan.

De XMAS editie van PURE op zaterdag 12 december 2020 met Snelle gaat dus NIET door!

De reden dat we dit nu pas bekend kunnen maken, is het gevolg van onze lopende afspraken en contracten met leveranciers en de geplande optredens. Die konden we pas recent annuleren nu de regering in grote lijnen de maatregelen bekend heeft gemaakt tot het eind van het jaar.

Het coronavirus zorgt er verder voor dat wij als PURE Mestreech nog niet verder vooruit willen en kunnen kijken naar een editie in 2021. We willen namelijk eerst 100% zeker weten dat de volgende editie door kan gaan.

Geld terug!

Helaas hebben wij als non-profit stichting dit niet kosteloos kunnen regelen. We organiseren onze events immers zonder winstoogmerk en zijn dus al jaren grotendeels afhankelijk van de kaartverkoop om alle kosten te kunnen dekken.

We hebben wel na goed en sterk onderhandelen door ons bestuur met o.a. het management van Snelle en het online ticketbureau deze kosten zo laag mogelijk kunnen houden, ook in het belang van PURE Mestreech in de toekomst. Meer informatie is terug te vinden in de mail die is verstuurd naar iedereen die een kaart heeft gekocht en nog niet had geannuleerd.

Haw pin!

Tot slot willen wij jullie bedanken voor de interesse in PURE Mestreech, en wie weet zien we elkaar weer snel ergens in 2021 zodra dit weer mogelijk is. Haw pin in deze coronatijd, is van groot belang voor ons allemaal!

NOG VRAGEN?

Mail dan naar info@puremestreech.nl.

Comments are closed.