Algemeen

PURE Mestreech en het coronavirus

PURE Mestreech en het coronavirus

PURE Mestreech

maart 23rd, 2020

0 Comments

UPDATE – PURE EDITIE 9 MEI VERPLAATST NAAR 12 DECEMBER

Op maandag 23 maart is door het kabinet bekend gemaakt dat als gevolg van het coronavirus alle samenkomsten in Nederland sowieso tot 1 juni niet doorgaan. Dit betekende dat onze eerstvolgende editie van 9 mei helaas niet kon doorgaan.

MAAR NIET GETREURD…

Wij zijn in overleg met o.a. het boekingsbureau van Snelle op een nieuwe datum uitgekomen, te weten 12 december!

HEB JE EEN ENTREEKAART VOOR 9 MEI? DIE BLIJFT GELDIG!

Als je al eerder een entreekaart hebt gekocht voor onze editie van 9 mei met Snelle, dan blijft die kaart gewoon geldig. Indien gewenst, kan je de entreekaart aanvragen dan wel downloaden (met de link na je aankoop) met de juiste datum erop geprint.

WELKE LEEFTIJDSGRENZEN GELDEN DAN?

We hebben als gevolg van de coronavirus situatie onze leeftijdsgrenzen iets opgerekt, om tegemoet te komen aan met name de jeugd die in december te oud zijn geweest. Concreet: iedereen met de geboortejaren 2002 t/m 2008 zijn welkom op ons event van 12 december 2020!

TOT SLOT

Ook voor ons was deze ontwikkeling nieuw en uiteraard niet verwacht toen we begonnen met de organisatie van de editie van 9 mei. We hebben uiteindelijk wel als non-profit stichting ervoor kunnenzorgen dat we alsnog een mooi en sjiek PURE feestje gaan organiseren op zaterdag 12 december, met Snelle. Laten we wel hopen dat het coronavirus dan niet meer onze plannen zal dwarsbomen, maar dat blijft afwachten.

NOG VRAGEN?

Mail dan naar info@puremestreech.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *